Home » Volwassenwijs

Home is Jezelf vinden en zijn

Als ik mijzelf niet ken, weet ik niet wat ik nodig heb.

Als ik mijzelf niet ben, weet een ander niet wie ik ben.

Als ik mijzelf niet liefheb, hoe weet ik dan hoe liefde werkt.

Wil ik een leven leiden waarin ik mij fijn voel, veilig voel, dan zal ik daarvoor mijzelf moeten kennen. Net zoals het geldt voor het uitoefenen van een beroep, moet je kennis van zaken hebben, over jezelf. We leren niet onszelf te leren kennen. Dit loopt ons op volwassen leeftijd echt voor de voeten. Verbroken relaties, angsten, geen zelfvertrouwen. Allemaal tekenen aan de wand, dat je nog onvoldoende jezelf kent. Wil jij aan de slag om jezelf dor en door te leren kennen? Ben je bij Praktijk Vind Jezelf aan het juiste adres.

The sky is the limit

Wel eens bij stilgestaan waar je elke dag mee bezig bent? Zonder dat je het in de gaten hebt. De mooiste versie van jezelf worden, elke dag weer. Dat is hard werken. Dat zijn bergen beklimmen. The sky is the limit.

Elke dag daagt jou uit

Elke dag word je hiertoe uitgedaagd. Door jezelf, al denk je dat het door anderen gebeurt. Dat is wat we denken. Die dagen ons toch uit. Die zeggen gemene dingen. Die doen je pijn, kwetsen je. Dus denk je dat je strijd hebt met anderen. Nee, je hebt altijd strijd met jezelf. Als je dit gaat inzien, vind je jezelf. 

Dan krijgt niemand je meer op de kast. Dit blijf je doen tot aan je sterfbed en dan maak jij de balans op. Mét wie? Met jezelf. Zo is het leven voor iedereen hetzelfde pad om dat unieke mens te zijn en te blijven. We helpen je graag op weg. Plan een online consult in. Je zult zien, het heeft effect! Nooit meer strijd, pijn of verdriet. Wie wil dat nou niet!

Over Praktijk Vind Jezelf

Jezelf ontdekken & worden Coaching, Therapie & Counseling

Geluk & Gezondheid vinden

Wat is nu echt belangrijk in het leven?

Je wel eens afgevraagd wat nu echt belangrijk is in het leven? Dan geven we allemaal hetzelfde antwoord. Geluk, liefde, genieten, zorgeloos leven. Als dat zo belangrijk is, waarom leren we het dan niet. Om op de juiste manier er mee om te gaan? Zit jij vast? Wil jij voorkomen dat je vast komt te zitten? Een burn out voorkomen of oplossen. Angstaanvallen, paniekaanvallen laten verdwijnen? Relationeel het fijn hebben? Met jezelf maatjes zijn, want dan kun je de hele wereld aan? 

Plan snel een online consult in, als jouw leven nu wel een boost kan gebruiken!