Over Praktijk Vind Jezelf » Uitgeverij Vind Jezelf

Uitgeverij Vind Jezelf

Jouw boek uitgeven bij de goedkoopste low budget uitGeverij!

Kies dan voor Uitgeverij Vind Jezelf.

Uitgeven van je eigen boek, is iets magisch. Je hebt er hard aan gewerkt, misschien wel jaren mee bezig geweest en dan is het moment daar. Het boek gaan uitgeven. Je kijkt rond en welke uitgeverij moet je voor gaan kiezen.?

  • Je wilt een uitgever die zijn best voor jou doet.
  • Een uitgever die meedenkt
  • Je wilt zo min mogelijk betalen
  • En zoveel mogelijk aan je boek verdienen
  • En je boek zo snel mogelijk klaarstomen voor het publiek

Waarom UitGeverij Vind Jezelf (uGvj)

Toen ikzelf mijn eerste boek uitgaf, liep ik tegen veel struikelblokken aan en toen ik zag wat ik onder de streep zou overhouden aan één boek met een verkoopprijs van 15,95, kwam de gedachte naar boven, voortaan mijn boeken in eigen beheer uit te geven. Een grote zoektocht volgde en uiteindelijk is het mij gelukt samen te gaan werken met een aantal partijen die meedenken., Voor een klein prijsje boeken drukken, of een kaft voor een boek maken en dit wil ik niemand onthouden.

Je bent van harte welkom. Laten we de kracht bundelen.

Welke boeken

Jouw boek/roman/bibliografie/kinderboek heeft een link met Geluk & Liefde en kan bestemd zijn voor jong en oud. Als dat zo is, zit je bij UitGeverij Vind Jezelf aan het goede adres. 

At the end in het leven, telt maar één ding en dat is Liefde. Liefde in al zijn facetten. Als we ons niet gelukkig voelen, leven we niet. Ga ook voor de grote G! UitGeverij Vind Jezelf. (uGvj).

 

Wil jij je boek laten drukken en/of uitbrengen? Wil je je boek laten schrijven? Neem dan via onderstand formulier contact op.