Luisterend oor

Loop je met iets rond waar je moeilijk met anderen over kan praten, dan kunnen wij je helpen. Het luchten van je hart kan een enorme opluchting zijn. Je hoeft niet eens te vertellen wie je bent als je dat niet wilt. Soms heb je in een uur je hart gelucht, een andere keer zijn er meer gesprekken nodig: jij bepaalt wat goed voor je is.

Door alleen maar je verhaal te vertellen aan een professionele en menselijke luisteraar, deel je jouw verhaal en wordt de last lichter. Bij ons kan dit, waarbij er onvoorwaardelijke aandacht is voor jou als persoon, voor je verhaal, probleem of geheim. Geen oordeel en veroordeling over wat je vertelt, er is alleen aandacht en acceptatie voor hoe en wat er is. Niets van wat besproken wordt, wordt aan derden verteld of genoteerd.

Een luistercoach is een professionele luisteraar met jarenlange ervaring. Wij helpen u, met en tijdens het proces, om een persoonlijk doel te bereiken of te verwerken. Bij en na ingrijpende veranderingen, bij spirituele en zingeving vraagstukken.

Een luistercoach, kan zowel als individuele of als groepsbegeleidingsvorm worden ingezet bij vragen als:

  • Het gaat bij mij niet meer allemaal van een leien dakje, wat nu…
  • U merkt binnen uw relatie, slecht verklaarbare conflict situaties.
  • U wilt nu verandering in uw situatie aan brengen, maar ja, tijd, de kinderen, het werk.
  • U wilt een onpartijdig oor, waar u alles tegen kunt zeggen.
  • Stervensbegeleiding, rouwverwerking.

Soms heb je alleen een luisterend oor nodig om de zaken helder te krijgen in je leven. Hierbij kunnen wij je helpen. Als je het zelf wilt, kunnen we samen kijken hoe je jouw verhaal een plaats kan geven. Hoe je er mee  om kan gaan of eventueel te kijken hoe je er verandering in aan kan brengen. Kom, laat me de last met je delen, je verhaal een plek te geven en, als je wilt, de zaken weer op een rijtje zetten. Plan een afspraak in.