Home » Geluk & Gezondheid Coaching

Geluk & Gezondheid vinden

Geluk & Gezondheid gaan hand in hand. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Praktijk Vind Jezelf gaat samen met jou op zoek naar jouw balans.

Stress counseling, relatietherapie, therapie binnen het gezin

Je kunt voor alle vragen terecht op gebied van stress, burn out, overspannenheid, depressie. Relatietherapie, relationele problemen en uitdagingen bij de opvoeding. Therapie wordt in de praktijk gegeven, bij je thuis als je dat fijner vindt of telefonisch.

Het leven leven op Jouw manier

Het leven kent ups en downs. In periodes dat ons veel overkomt, zoals een relatie waarin altijd ruzie is, een relatie waarin je niet weet waar je staat, een relatie van aantrekken en afstoten, een relatie starten voor de tweede keer, een scheiding, verlies van geliefde, kind, of baan, kunnen we onszelf kwijtraken en zoveel stress ervaren dat het ons heel onzeker en angstig maakt. Een burn out, overspannenheid, veel piekeren ligt dan op de loer, of is er zelfs al. Je raakt diep in een put waarin je niet wilt zitten en je wilt die put uit. Maar hoe? Ik bied je de handvatten om uit de onzekere put te komen, waarin angst de boventoon voert.

Ik help je er weer bovenop. Schroom dus niet om contact op te nemen. Ook jij verdient een leven zonder zorgen. Plan een gesprek in. Zie het als een moment voor jezelf. Zie het als de eerste stap naar een nieuw leven! Word baas over je eigen leven, dan word je baas over je stress, je onzekerheden en krijg je vanzelf een gelijkwaardige liefdevolle relatie, zonder stress. Of eindelijk die droombaan waar je zo naar verlangt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je Kompas aanzetten en gebruiken.

Kompastherapie

Ieder mens heeft een kompas. Er is alleen niemand die je het vertelt, dus weet je het niet. Laat staan dat je weet hoe je je kompas moet gebruiken. Zonder kompas lukt niets, ben je doelloos, heb je geen fijne relatie met jezelf, laat staan met een ander. En aangezien we allemaal een leven willen hebben waarin geluk de boventoon voert, we zo min mogelijk stress willen ervaren en een fijne relatie willen hebben, is het op de juiste manier gebruiken van jouw kompas, een must.

Is je leven een aaneenschakeling van teleurstellingen, pijn, verdriet en mislukkingen? Vast en zeker, anders was je dit nu niet aan het lezen.

Wil jij een leven waarin geluk de boventoon voert en geen last hebt van stress of angsten? Waarin je voelt dat je echt leeft en jij je leven bepaalt in plaats van op te moeten boksen tegen alles wat je telkens overkomt? Wil je een fijne liefdevolle gelijkwaardige relatie? Wil je afrekenen met je verleden? Als je antwoord Ja luidt, kies dan voor Kompas Therapie. 

Is Kompastherapie iets voor mij?

Kompas Therapie is cliëntgerichte therapie. Kompas Therapie is geschikt voor de Individuele Mens, Relaties en Gezin. Maar ook om stress in balans te krijgen.Het is een methode waarin de cliënt zelf zijn eigen therapeut is en zijn kompas gaat vinden. De methode brengt je terug bij jouw basis. Kompas Therapie geeft je inzichten in de beperkingen en overtuigingen die je jezelf oplegt. Hierdoor krijg je inzichten in je blokkades en de daarmee gepaard gaande angsten. Je durft deze onder ogen te zien, te voelen, te benoemen en los te laten. Zo ontdek je jouw kompas. Jouw basis is jouw kompas, waar je naar gaat leren luisteren en op gaat handelen en vertrouwen. Het gevolg van Kompas Therapie is: Jezelf bevrijden van ballast uit het verleden. Bewust in het leven staan. Jezelf vinden, Jezelf durven zijn, want je vertrouwt volledig op jouw kompas, dus op jezelf. Hierdoor ben je als mens geen speelbal meer van de omstandigheden, je bepaalt als mens de omstandigheden. Je voelt je energieker, zorgelozer, en in balans. Emoties hebben jou niet meer in hun macht. Je gaat je emoties gebruiken op de manier waarvoor ze zijn bedoeld.